Opgelet, Javascript is niet geactiveerd in uw browser. Onze website werkt niet optimaal zonder Javascript, gelieve dit te activeren. Hoe Javascript activeren? Klik hier voor meer info.

Opgelet, cookies zijn niet geactiveerd in uw browser. Onze website werkt niet optimaal zonder cookies, gelieve dit te activeren.

Over myworkandme

Wat is myworkandme?

Myworkandme is een portaalsite voor werknemers. Wanneer je je aanmeldt op myworkandme, kan je op de site een of meerdere toepassingen opstarten. Om toegang te hebben tot myworkandme, moet je werkgever klant zijn bij SD Worx. Je werkgever bepaalt ook met welke toepassingen je kan werken.

Wie is SD Worx?

SD Worx ondersteunt werkgevers met een uitgebreid diensten- en productenaanbod, gericht op de tewerkstelling van personeel. SD Worx heeft voornamelijk rechtstreeks contact met de werkgever.

In 27 Europese landen biedt SD Worx een volledige dienstverlening aan op het vlak van Payroll, HR en Tax & Legal. Meer dan 2.000 medewerkers bedienen meer dan 50.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo's tot (zeer) grote organisaties. SD Worx zorgt voor loonberekening en -administratie, sociaal secretariaat, opleiding, hr-research, sociaaljuridische, fiscale en hr-consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

Meer info over het aanbod voor werkgevers vind je op www.sdworx.be

Worden mijn gegevens veilig bewaard op myworkandme?

De toepassingen die je via myworkandme gebruikt, zijn persoonlijk en bevatten vaak vertrouwelijke informatie of documenten. Veiligheid en privacy zijn voor SD Worx topprioriteiten. Daarom lieten we niets aan het toeval over en ontwikkelden we een zeer veilig portaal. Klik hier voor meer informatie over de beveiliging van myworkandme.

Hoe krijg ik toegang tot myworkandme?

Of je toegang krijgt tot het werknemersportaal myworkandme, en welke toepassingen je kunt gebruiken, bepaalt je werkgever. Zodra er een toepassing beschikbaar is, ontvang je een activatiemail voor jouw profiel. Klik op de link in deze e-mail om je profiel op myworkandme te activeren.